golfito-costarica Uncategorized Miten olisimme koskaan olemassa ilman neonia?

Miten olisimme koskaan olemassa ilman neonia?Miten olisimme koskaan olemassa ilman neonia?

Neon
Kaikki meistä ovat nähneet neonin käytön. Toisaalta, mitä tiedämme elementistä neon? Mikä se on? Mistä se löytyy? Kuinka saamme sen käyttökelpoiseen muotoon? Mitkä ovat sen ominaisuudet?

Neon on elementti, joka löytyy kaasumaisessa muodossa.
If you have any queries with regards to the place and how to use valomainos, you can speak to us at the website.
Neon on harvinainen maapallolla, mutta sitä on melko runsaasti universumissa. Itse asiassa se on viidenneksi maailmankaikkeuden runsaimmista alkuaineista. Maapallolla on vähemmän neonin kevyen painon ja luontaisen kemiallisen luonteen vuoksi. Vulkaaninen kaasu sisältää suuria määriä neonia.

Ilmakehässämme on vähän neonia, ja se voidaan uuttaa absorptiomenetelmällä. Tässä menetelmässä ilma on superjäähdytetty alle 441 asteen lämpötiloissa, joten se muuttuu nesteeksi. Kun tämä ajetaan hiilen päälle, neonmolekyylit tarttuvat hiileen. Jos lämpötilaa nostetaan, neon voidaan “keittää pois” ja siepata. Koska ilma ei sisällä niin paljon neonia, on tarpeen käsitellä 88 000 kiloa nesteytettyä ilmaa saadakseen yhden kilon neonia.

Neon on ensiluokkainen sähkönjohdin ja tämän ja sen vuoksi, että sillä on hämmästyttävä kyky antaa valoa, joka näkyy pitkiä etäisyyksiä, sen yleisimmät käyttötarkoitukset ovat lentokoneen majakoissa, lampuissa ja mainoskyltit. Jotkut lentäjät ovat raportoineet nähneensä neonmajakoita kahdenkymmenen mailin päässä, kun heidän oli mahdotonta nähdä muunlaisia ​​valoja. Neonvalo näkyy sumun läpi.

Yleisesti käytettyjä neontyyppejä on kahta tyyppiä. Yksi niistä on hehkuvat purkauslamput, jotka ovat kooltaan pieniä ja joita voidaan käyttää matalalla jännitteellä. Suosittuja käyttötarkoituksia näille lampuille ovat piirien testauslaitteet ja käynnistysilmaisimet. Toinen tyyppi toimii erittäin suurella jännitteellä ja sitä käytetään laajalti mainoskyltteissä. Neonia käytetään kaupallisesti suosittuna kylmäaineena, koska se on halvempaa kuin helium. Nestemäisessä muodossa se on erittäin kallista ja vaikea saada, kun sitä käytetään testaustarkoituksiin.

Näemme kirkkaan punaiset merkit ovat lasiputkia, jotka on muotoiltu kirjaimille tai numeroille ja jotka on täytetty neonkaasulla. Muutama tippa elohopeaa lisätään lasiin tuottamaan sinistä valoa merkeissä. Kun lasiputkista poistetaan kaikki ilma ja ne täytetään neonilla, syntyy neonlamppu. Sähkövirran lähettäminen putken toisessa päässä olevasta elektrodista neonin läpi toiseen elektrodiin saa kaasun hehkumaan tulipunaisena. Neonlampuissa, toisin kuin hehkulampuissa, ei ole filamentteja, koska se on kaasu, joka hehkuu. 200–300 jalan lasiputken sytyttämiseen tarvitaan vain litra neonia.

Tämä valo osuu useisiin valoa emittoiviin fosforoiviin materiaaleihin, jotka on päällystetty lasiputken sisäpinnalla, mikä tuottaa erilaisia ​​värejä. Sinisen valon luomiseksi lasi jätetään kirkkaaksi. Erikoisväriefektien luomiseen käytetään joskus ksenonia, kryptonia ja heliumkaasuja.

Neonilla on suuri kysyntä erityisesti sen laajan mainonnan käytön sekä monien muiden hyödyllisten käyttötarkoitusten vuoksi. Tämä tekee neonin tuotannosta suurimmaksi osaksi erittäin kannattavaa liiketoimintaa. Neonin vaara syntyy, kun sen annetaan saavuttaa korkeita pitoisuuksia. Tällaisissa tapauksissa se syrjäyttää hapen ihmisen keuhkoista, mikä yleensä johtaa kuolemaan.

Kaupallisiin tarkoituksiin neonia saadaan ilmasta, teolliseen käyttöön neonia valmistetaan jakotislaamalla nestemäistä ilmaa kryogeenisellä menetelmällä. Se on väritön, hajuton ja mauton. Puhdas neon maksaa 33 dollaria. 100 grammaa kohti. Neonista on monien hyödyllisten etujensa vuoksi tullut osa amerikkalaista elämää. On valitettavaa, että sitä on saatavilla vain pieniä määriä, koska neonin kysyntä on erittäin korkea.

Ilman neonia ei olisi valokylttejä, jotka vahingoittaisivat niin yleisöä kuin yritystäkin. Koska suurin osa neonkäytöstä on valokylttejä, jotka tuottavat tuloja yrityksille ja säästävät ostajan aikaa ja rahaa, niiden puuttuminen olisi haitallista molemmille osapuolille. On todellakin monia muita arvokkaita neonin käyttötapoja, jotka eivät ole yleisesti tiedossa. Neonin käyttö aaltomittariputkissa, televisioputkissa ja helium-neonlasereissa katoaisi. Lisäksi sen käyttö tietyissä jäähdytyssovelluksissa kalliimman nestemäisen heliumin sijasta menettäisi.

Joseph Tedesco kävi kouluja New Jerseyssä ja Floridassa ja hänellä on kauppa- ja koulutustutkinto. Hän on opettanut sekä ala- että lukiossa. Hän on ollut mukana kiinteistöjen hallinnassa ja myynnissä. Mr. Tedesco on harjoittanut kesäyrityksiä New Jerseyn kesäkohteissa. Hän on matkustanut paljon Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Hän on työskennellyt useissa suurissa yrityksissä. Hän on naimisissa ja hänellä on poika. Hän haluaa matkustaa ja vaihtaa ajatuksia tapaamiensa kanssa. Tedesco kuuluu useisiin järjestöihin ja on perheensä kanssa mukana hyväntekeväisyystyössä. Hän lukee mielellään tietokirjoja hallituksesta, valtion virastoista ja Amerikan varhaisesta historiasta. Hänen suosikkipresidentit ovat George Washington ja Thomas Jefferson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

教育と完全な個人教育と完全な個人

教育は、多くの人がよく言っていることです。これらのほとんどは、複雑またはあいまいです。ギリシャの哲学者アリストテレスが、教育は「繁栄の飾り」であり、「逆境の避難所」であるという言葉を考えてみてください。この説明を説明するために非常に多くの試みがありましたが、私の好奇心を満足させることに成功したものはありません. 別の言い方をすれば、英国のエッセイスト、ジョセフ・アディソンは教育について次のように述べています。彫刻は大理石の塊にとって、教育は人間の魂にとってのようなものです。これも、非常に多くの説明と詳細があります。しかし、それは本当に教育とは何かを教えてくれるでしょうか? なぜ教育が必要なのかを教えてくれますか?魂の概念は、今日まで、影の領域であるため、そうではありません。では、今日の生活に欠かせないと誰もが主張するものを、どうすれば理解し始めることができるのでしょうか? 簡単に言えば、教育とは、私たちが選択した分野に適用できるように心を訓練するプロセスです。そのため、私たちは教育を単一のシームレスなエンティティとしてではなく、さまざまな部門で構成された全体として持っています:音楽:教育、科学技術教育、芸術教育、さらには教師教育まで! 教育は、果物を摘んで食べることに似ていると考えることができます。木から特定の果物を摘むことは、教育を受ける分野を選ぶことに似ています。それをかじると、その主題の最初の味がします。噛まれた部分を噛むと、味、食感、複雑さ、複雑さなど、さまざまな側面を理解し始めます。次の部分に進む準備ができたら、これまでに吸収したものを飲み込みます。さらなるアプリケーションに使用できます。私たちが実を結ぶ木は、過去の思想家の教えの全体であり、どの実を選ぶべきかを教えてくれる声は、その知識の解釈者である教師です. 生涯にわたる教育過程を通じて (学校や大学が一定期間で終わるわけではありません)、私たちは自分の周りに常に存在し、今も存在し、これからも存在し、認められるのを待っていることを知るようになります。 . 光は教育において中心的な役割を果たします – 文字通りにも比喩的にも – 視覚的な入力は最もよく学ばれるものであり、太陽や電気の光がなければ、私たちは知識の全世界を見逃してしまうでしょう. 実際、これは「知識の光」、「問題に光を当てる」、「暗闇に保管された」などのフレーズが由来する場所です. どうすれば無限の知識領域を絞り込み、必要な情報や知りたい情報を選択できるのでしょうか。ここで「心の訓練」の出番です。心理学が教えてくれるように、心は意識、思考、知覚、判断を可能にする認知機能の中​​心です。それは私たちが取得した情報のキッチンであり、データの断片を味付けして包括的な知識に準備することができます. 優れたキッチンと同様に、心には無限の能力があります (これが、高等教育のために特定の分野を「専門化する」ことを決定する際に、私たち若者の間で混乱を招くことがよくある理由です)。すべての優れたシェフは、料理に何を使用し、何を使用しないかを知る必要があるため、選択がより明確になります。不運にも、私たちが住んでいる世界では、追放されたり極貧に陥ったりせずに自分の能力を試すことはできません。したがって、専門化の必要性。したがって、教育の必要性。 もう 1 つの明白な質問は、どうすれば教育を受けることができるかということです。このようなことを説明するときは、比喩や類推を使用する方が簡単ですが、現実の世界での類似点を提供するのは難しい場合があります. 答えの 1 つは、学校、カレッジ、または大学です。正式に教育を受けるための他の手段もあります。ホームスクーリング、通信教育など。これらはすべて、知識を交換するためのフォーラムを提供してくれます。これは、特にインドのシナリオでは、ガイド付きで制限された形式の教育です。私たちのニーズや興味に合わせて教育を調整できる良い学校を見つけるのは難しいことです。機会が手の届く範囲にある場合でも、それを利用できないことがよくあります。仲間からの圧力、両親や年長者の望み、気まぐれや希望、社会的傾向などはすべて、私たちに影響を与える役割を果たします。そして、これは学生が相反する入力に対処できず、組み合わされた圧力の下で座屈するという悪影響を与えることが非常によくあります. 学生が充実できる教育体制一時的な傾向に屈することなく、自分の可能性を適切に開発し、実現するためには、自分の欲求を尊重することが必要です。これがどのように役立つかの例は、有名な英国の詩人ジョン キーツです。医者になるための訓練を受けたキーツは、自分の欲望に従うために薬剤師の免許を放棄し、最終的には他の誰も真似できなかった自分の道を切り開きました。 今日よく考えられているように、教育は単なるお金への道ではありません。それが豊かさへの入り口を提供するという事実は二次的なものです。教育は何よりもまず喜びと楽しみの源であり、私たちの能力を高める手段でもあると私は信じています。それは、進むことを選択するための無限の出入り口を私たちに提供する着陸であり、それぞれが異なるが相互に関連した人生の歩みにつながります(結局のところ、「互いに対立している」にもかかわらず、科学と哲学を忘れることができますか?人間の理解を超えている?) 生産的で満足のいく生活を送るための人間のニーズは、長い間議論されてきました. しかし、この議論ではっきりしている点が 1 つあります。衣食住の基本的な必需品に加えて、特に今日の物質世界では、教育が非常に必要です。結局のところ、教育がなければ就職できず、雇用がなければ基本的なニーズを満たすことができず、現代社会では失敗者と見なされています。